Belépés

Partnerünk

Synergic logo

Kiváló minőségű bukósisakban motorozz te is!

Az oldal ajánlása

Ha hasznosnak találta weboldalunkat, ajánlja másoknak is!

Ipar Napjai (MACH-TECH-2015)

 Ipar napjai Mach-Tech 2015

2013-ban Magyarország legjelentősebb ipari kiállításai igazi sikertörténetnek tekinthetők, hiszen 20%-os növekedést könyvelhettünk el a 2011-es rendezvényhez képest, mind a kiállító számot, mind a kiállítási területet tekintve. A 2013-as MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon és az INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari automatizálási szakkiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ’A’ és ’G’ pavilonjában közel nettó 13.000 m2-en 15 ország 358 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait.

ipar_napjai_logo

A térség jelentős ipari találkozójaként jegyzett rendezvényre (a 2011-es rendezvényhez képest 15%-kal több,) 14 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. A kiállítás-csokor keretén belül, az elektronika és a gépgyártás mellett újra felvonult a WELD-TECH, a hegesztéstechnika szekció, és VÉDTECH néven bemutatkoztak az ipari biztonságtechnika és a munkavédelem témakört prezentálók is.

Ipar napjai 1. Ipar napjai 2. Ipar napjai 3.

A Vásárközpont pavilonjaiban felállított Fórum Színpadokon összesen more than 50 előadás hangzott el, és számos konferenciát tartottak a kiállítások szakmai partnerei. A kiállítási csokron nagy sikert aratott az APPLICATION ZONE – Gyakorlati bemutató, ahol a két kiállítás kiállítói közösen mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat gyakorlati példákon keresztül. A kiállításról készült felvételeket megtekintheti az alábbi linken: http://iparnapjai.hu/video-2013

A 2015-ös rendezvényen a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás mellett az alábbi szekciók kapnak kiemelt szerepet:

  • INDUSTRIAUTOMATION (ipari elektronika, elektrotechnika, Automation)
  • ENERGEXPO (energetika, energiagazdálkodás)
  • FLUIDTECH (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika)
  • SUBCON (beszállítóipar, fémfeldolgozás)
  • CHEMTECH (vegyipar, műanyagipar, gumiipar)
  • SECUTECH-VÉDTECH (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika)
  • 3D NYOMTATÁS
  • LOGEXPO (ipari logisztika)
  • IPARI KÖRNYEZETVÉDELEM
Share

Fotópályázat

Szavazás

Eseménynaptár