Belépés

Partnerünk

Synergic logo

Kiváló minőségű bukósisakban motorozz te is!

Az oldal ajánlása

Ha hasznosnak találta weboldalunkat, ajánlja másoknak is!

Ipar napjai 2015

IPAR NAPJAI (MACH-TECH)
2015. május 12-15.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Mach-Tech 2015

LÁTOGASSON EL ÖN IS SZAKKIÁLLÍTÁSUNKRA!

Világmárkák, multinacionális cégek, hazai és külföldi kis- és középvállalatok várják széles kínálatukkal az érdeklődő szakembereket. 
A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, apiaci trendek feltérképezésére

RÉSZTVEVŐK:
A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.
Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország mutatja be ipari tevékenységét vállalkozásain keresztül!
A kiállítók is nagyobb létszámmal, több mint 380 –an jelentkeztek be a kiállításra, hogy bemutassák az ipar különböző szektoraiban számottevő termékeit, szolgáltatásait, újdonságait. 40%-uk nagyobb standdal érkezik, mint az előző években.
Kollektív megjelenésekből sem lesz hiány! Tajvani, német és osztrák közösségi standok is megtalálhatók lesznek a pavilonokban.
A folyamatosan frissülő kiállítói lista megtalálható az "online katalógus" menüpont alatt.

PROGRAMOK:
A széleskörű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket, valamint megtekinthető lesz a nagydíjas termékek bemutatója a G pavilonban, a Fórum Színpad programja és a kiállítói újdonság-bemutatók.
Bővebben a programokról itt olvashat: http://iparnapjai.hu/hu/programok

APPLICATION ZONE:
„Az Ember és gép. Múlt, jelen… és a jövő” címmel idén is Application Zone, mely program igazi meglepetéseket tartogat a műszaki-mérnöki megoldások kedvelőinek! Az új koncepció alapján összeállított gyakorlati bemutatón látható lesz többek között: virtuális 3D képet megjelenítő tablet, biometrikus munkaidő-nyilvántartó rendszer, CNC oktató szoftver (3D-s szimulációval), egyedi robotprogramozás, fémet alkalmazó 3D nyomtató, közvetlenül (adatrögzítő) szoftverbe dolgozó mérési rendszer

NAGYDÍJ:
2015-ben is NAGYDÍJ elismerésben részesülnek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációs termékek.
A „G” pavilonban lévő NAGYDÍJAS falon az érdeklődők megtekinthetik a díjazott termékek leírását.
A nyertesek és a nyertes termékek listája: http://iparnapjai.hu/hu/nagydij-nyertesek

Látogatóink számára a belépés, előzetes regisztráció esetén, ingyenes: 
http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

Share

Fotópályázat

Szavazás

Eseménynaptár